top of page

Wij zijn Jan Catry en Dicky (Benedikte) Coucke, beide afkomstig uit West-Vlaanderen maar nu wonen we in Vlaams-Brabant. Na enkele reizen met ons gezin in Frankrijk, zijn we al van onze eerste Italiaanse reis naar Umbrië, in 2002, verliefd geworden op Italië. Waarom? In de eerste plaats voelden we ons steeds welkom bij de warme mensen bij wie we steeds terechtgekomen zijn, maar daarnaast hebben het zomerse klimaat, de prachtige natuur, de sterke historische schatten en ‘last but not least’... de heerlijke keuken en de lekkere wijnen ons direct aangetrokken. We passeerden ruim een tiental zalige zomervakanties in verschillende streken van Italië.

Toen we in 2015 op zoek gingen naar een vakantiewoning, moesten we dan ook niet lang nadenken over de locatie ervan: we wilden ons hart volgen en het zou Italië worden. De woning zelf sprak ons onmiddellijk aan door het fantastische zicht dat je hebt van op het brede terras. Gewoonweg schitterend... we waren verkocht. Bovendien leveren de Marken en ook de directe omgeving het ene ‘postkaartzicht’ na het andere.

De woning zelf bood ook de mogelijkheid om er de garage in te richten als een speelzaal, zo kregen we de kinderen (of het kind in ons) ook meteen mee. Bovendien biedt het huis veel mogelijkheden om met familie of vrienden, in allerlei samenstellingen, de vakantie te genieten. Door zijn 5 kamers en 4 badkamers, verspreid over de 2 gebouwen, zag ik al mogelijkheden om met de kinderen, vrienden en familie zalige vakanties door te brengen in Casa Vista Verde.

We zijn dan ook trots om jullie onze vakantiewoning ter beschikking te stellen. We zijn overtuigd dat ze alles biedt voor een onvergetelijke vakantie voor jullie en jullie dierbaren. Geniet ervan!

bottom of page